En iyi tarayıcı hangisi sizce? Siz hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Ben şahsen chrome kullanıyorum ve oldukça işlevsel.
Ben şahsen Google Chrome Kullanıyorum. Fakat Arada Opera Gibi Tarayıcıları da kullanmak istiyorum.
Bana göre en iyi tarayıcı operadır. Gerek gizliliğe verdiği önem gerek hızı ile. Ama aktif olarak Google Chrome tarayıcısını kullanmaktayım.
antidemorbit En iyisinin opera olmasına rağmen kullanımının az olması üzüyor bazen.VPN , reklam engelleyici için eklentiye bile gerek kalmıyor.
Güvenlik ve hızlılık açısından Opera diyorum. Fakat nedense Chrome alışkanlık oldu sürekli kullanıyorum🙂
YsnYnrdg aykutulduz Operanın çok özelliği var ve hızlı ben de yavaş yavaş alıştım
En hızlı olan Opera. Ancak her yerde yaygın olması ve alışkanlık nedeniyle Google Chrome kullanıyorum. Android telefonlarda yer alması ve otomatik senkronizasyon nedeniyle daha kullanışlı geliyor. Gerçi diğer tarayıcılarda da aynı şeyi yapabilirim orası ayrı. 😊
Chrorme bana göre en iyi tarayıcı kullanımı çok kolay ve verimli olduğunu düşünüyorum.herkese tavsiye ederim
mozillaya alıştıgım ıcın oncelık mozillada fakat hem mozılla hem chorme kullanıyorum bu sekılde ınternet uzerınden ıs yaparken kolay oluyor
Günlük kullanımda Gogle Chrome çok kullanışlıdır fakat, vpn servisinden dolayı Opera Browser’da oldukça başarılıdır. Bu iki tarayıcı tartışmasız favori tarayıcılarımdır.
Eskiden opera kullanırdım .Ama ne olduysa Chrome’a geçtim . Mozilla ve Chrome birlikte kullanıyorum. Tor brower’ıda pass geçmem arada bir kullanıyorum onu .
Mozilla kullanıyorum arada chrome da kullandığım oluyor.
Bana göre en iyi tarayıcı opera çünkü hızlı ve tasarımı çok iyi, bilgisayarı fazla kasmıyor. İkinci olarak ise chrome öneririm sade güzel bir tarayıcı.