En çok hangi oyunu bıkmadan, usanmadan uzun saatler boyunca oynamayı seviyorsunuz?
Profesor Brawl Stars yada Zula oynamayi severim
Europe Universalis(Saçma sapan oynayı bilmeden en az 200 saat 🙁 )tarzı harita tabanlı oyunlar ile açık dünya oyunları özellikler witcher 3(50 saat vardır.) ve skyrim(100 saat üzeri) deli gibi oynamıştım. Son olarak Fallout 3 ve 4′e bi 100 saat gömmüşlüğüm var 😀 .
Emirsenhasirci1 Brawl stars beni bağımlılıktan öldürdü 😀 Bıraktım
Sadece League Of Legends oynuyorum. Gerçekten Zevkli bir oyun.
Saatlerce değil de ara sıra girdiğim zaman genellikle hep PUGB’de olurum. Evlilik zor iş beyler 🙂)
Şu aralar yeni duyduğum Life Simulator oyununa takıldım kaldım.
Life Simulator oyunuda güzeldir gerçekten tavsiye ederim.
Black Desert Online, Skyrim, Paladins, Minecraft, Gta Vice City, Roller Coaster Tycoon bu oyunları bıkmadan usanmadan saatlerce oynamıştım.
PES - FIFA oynamayı seviyorum. Saatlarce ikisini de oynamışlığım var. Bu aralar azaldı tabi
Nba ve Age of Serisi. Nba atletizim ve şov anlamında gözümüzü şenlendiriyor.Attığımız 3′lükler,bastığımız smaçlar.Ama age of empires’a gelirsek,yaptığımız projeler,saldırılar ve savunmalar. Stratejik anlamda bize birşeyler kattığına eminim.
Şu sıralar kafayı Green Hell taktım. her dakika ölüyorsun çok sinir bozucu bir şey. 🙂
Cs 1.6 baba eskilerde kaldık ama sarıyo namussuz
hepsini severim
çok oyun var
genelde oynarız.
temple run oyunu oynamayı seviyorum bıkmadım senelerdir 🙂 http://www.oyunlarr.com/temple-run.html
Roblox oynamayı severim gerçekten hem oyunu oynamayı hemde LUA bilgimi geliştirmek daha kolay oluyor.
genelde toplular