Ben sevgilimi yanıma almam öncelikle
Gereksizbiri Ben genellikle hafta sonları pikniğe gidiyorum ailem ile birlikte. Bu arada aramıza katıldığınız için teşekkür ederiz. Hoş Geldiniz.
ibrahimTR Hoşbulduk teşekkür ederim. Hem merak ettiğim bir konu hemde mizahi bir konu olduğu için açtım ama artık İzmir gibi bir yerde farklı güzel bir etkinlik bulamamaktan sakınıyorum.
Ailece oturup sohbet etmekten daha iyisi yok…
Gereksizbiri Aslında İzmir’de etkinliklerin yoğun olması gerekiyor. Yakında İstanbul ile aranızda ki yol mesafesi düşeceği söyleniyor. O vakit belki bir hafta sonunu İstanbul gezisi yaparak renklendirebilirsiniz. 🙂
Hafta sonları gelen misafirlerin çocukları bazen o güzel olan hafta sonunu kötü hale getirebiliyor. 🙂 Misafir olacaksa bir zahmet çocuksuz olsun. 😋
ibrahimTR Evet bende onun ümidini taşıyorum bi de ücretler uygun olursa keyfinden yenmez .
Konser takvimine bir göz atın derim👍
Şehirden ve insanlardan uzak genellikle yeşil ve dağlık alana gidip ayıptır söylemesi mangalımızı, tavuğumuzu, sucuğumuzu yapar sohbet ederiz. En iyi etkinlik bu benim için.
executors Aynen öyle hocam… Ne güzel anlatmışsınız öyle 🙂
executors Benim gibi bir piknikçi daha 🙂
Valla Ankara’da yapılacak şey belli: Mangal. Alırız aileyi yanımıza, bagaja da etler, içecekler, mangal, domates, patlıcan, soğan… Olmazsa olmaz semaver. Mavigöl’de göl kıyısında masa kapılır, biz etleri ayarlarız, hanımlar salatayö, bulaşıkları…
Hafta sonda daha geç uyanır ailemle güzel bir kahvaltı yapardım.aileme dağa çok vakit ayırır sohbet ederim .aksa yemeğine dışarıya çıkar güzel vakit geçiririm.