Toprak bence YouTube Platformunun zirvesindeki isimlerden biri olduğunu düşündüğüm fikirlerine saygı duyduğum bir isim. Bence bazı sözde Youtubercılar yerine böyle doğru eleştiri yapan Gerçek isimler gelmeli. İzlemeyen varsa kesinlikle izlemesini tavsiye edeceğim sayılı Youtuberlardan.. Kanalını bırakıyorum kesinlikle bir göz atmalısınız. https://www.youtube.com/channel/UC0Mlls1-bCBxyQqXPk_Q6vQ
Ben de uzun süredir takip ediyorum.Çok kaliteli bir kanal.
Bunun gibi kanallar yetişmesi dileğiyle.
miranekmen Kesinlikle katılıyorum. Keşke bu platformda Toprak gibileri olsa.. :/
Biraz inceleme fırsatım oldu sanırım mizahi ve mizahla beraber gerçekleri eleştiren bir kanal gibi geldi. Takip edeceğim güzel gibi.
Kim bunlar?
leojely Türkiye Gündemine Yansıyan Olayları eleştiriyor ve tarafsız yapıyor. Takip etmelisin bence..
İnan bende yeni öğrendim. 🙂 Birkaç videosunu izledim. Konudan farklı bir video ile yorumlama da bulunuyor. Güzel bir kanal. O kadar kelime aklına nerden geliyor bilmiyorum ama bayağı pratik zekalı birisi. Bıdır Bıdır konuşuyor. 😃
@leojely Bir youtube kanalı sahibi. Videoları oldukça güzel ve eleştiri içeriyor.
RuHSuZ efe aydal gibi mi?
Kendisi benimde takip ettiğim bir kanaldır. Carry Potter, Yorekok falanda var ayrıca eleştri kanalları. Onlarada bakabilirsiniz.