Merhabalar.Uzun süredir yeni şarkılar arıyorum ve siz sordumsoruyu üyelerinden de bir tavsiye almak istedim.
En beğendiğiniz şarkılar nelerdir? Sanatçılarla birlikte söyler misiniz? Teşekkürler 🙂
Fincam kahvem hatrına saydım 😂 Ceza
Alan Walker - Unity, Faded, The Spectra Sezen Aksu - Bu kadının tüm şarkılarını tavsiye ederim… Cihan Mürtezaoğlu - Hafif Masal Skrillex - Kill Everybody, My name is Skrillex
Kavinsky - Nightcall Vanilla Ice - Ice Ice Baby Laura Branigan - Self Control ZZ Ward - Put the Gun Down M.I.A. - Borders Esra Kahraman - Ex Love Zeynep Bakşi Karatağ - Adaletin Bu mu Dünya
// Yeter mi daha yazayım mı 😃
Sezen aksu ve selda bağcanın tüm şarkıları çok güzel. Ayrıca 80 ve 90′lı yıllarıda tavsiye ederim.
hepsi söylerdi o hep neçin mi o işte.
çayır çimen geze geze,oldum ben bir geveze, kızına meyil verdim. darılma hanım teyze,
penceremden kuş uçtu,yandı yürek tutuştu, yanma yüreğim yanma ayrılık bize düştü,
simidimin tablası, geldi düğün haftası, gelin olacağım diye, nedir bunun tafrası,
haymanadan ankara,bize sökmez numara, istedim düşeş atayım,yine geldi dubara
Mazlum çimen feryadı isyanım, Yıldız Tilbe kış gülleri, murat boz adını bilen yazsın, Nurettin Rençber söyle sunam