Wordpress hakkında bilgi alabilirmiyim ? Wordpress kullanmak ve öğrenmek için gerekli zaman ve tecrübe ne kadar olmalı?
muhammedikmn
WordPress Hakkında genel bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Zamanında bu işe giriştim ve yaklaşık 1 yıl boyunca içli dışlı olmuştum fakat halen tam anlamıyla yeterli bir bilgiye sahip değilim. Aslında oldukça düzenli ama her gün farklı bir sorunla karşılaşabiliyorsun. Sorundan kastım açtığın siteye ekleyebileceğin şeylerden kaynaklı. Türkçe olarak da epey geniş bir arşivi var zaten internet üzerinde. Youtube’da wordpress eğitim seti olarak aratırsan bir tane arkadaş vardı gayet iyi bilgi veriyordu. Onlara bakabilirsin ama bence öğrenmenin sonu yok gibi duruyor.
Wordpress web tabanında çalışan hazır bir yazılımdır. Hosting ve domain aldığınızda wordpress kurabilirsiniz. Wordpressin en büyük avantajı fazlaca eklentisinin olmasıdır. 🙂
Wordpress sitenin alt yapısını besleyebileceğiniz en dayanıklı zemindir, ve bu zemin oldukça sağlam ve kalitelidir. Domain ve host işinizden sonra FTP üzerinden wordpress dosyalarını yükleyerek rahatlıkla kurulum yapabilirsiniz.